+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Voor welk Droombod zou u uw huis verkopen? Laat het ons weten!

Stel: u woont u al lang in uw huis en heeft u nog geen verhuisplannen? Maar wat als u nu onverwacht een DROOMBOD op uw huis krijgt! Misschien overweegt u een verhuizing dan wel. Trek de stoute schoenen aan en vul op onderstaand formulier in hoe hoog dat droombod dan zou moeten zijn. Misschien zit u wel helemaal goed en is uw huis het ook echt waard! Wij komen graag bij u langs om te beoordelen of deze waarde haalbaar is en dat doen wij geheel vrijblijvend.
Wie weet wordt uw droombod dan wel werkelijkheid!

Frank van Gellekom
NVM-makelaar o.z.

Klik op de foto voor meer over Frank

Contact via
Linkedin

Katja Verheul
NVM-makelaar o.z.

Klik op de foto voor meer over Katja

Contact via
Linkedin

Ronald Bruschke
NVM Wonen-kandidaat
makelaar o.z.
Klik op de foto voor meer over Ronald

Contact via
Linkedin

Wie weet kunnen we uw droombod omzetten in een woonwens!

LAM ERA makelaars is de  juiste keuze voor een Kennemerland NVM makelaar

De keuze voor een makelaar in Kennemerland en omgeving is niet gemakkelijk. U neemt immers een van de belangrijkste beslissingen in uw leven en wilt daarbij kunnen vertrouwen op een makelaar die dit begrijpt en u persoonlijk en vakkundig terzijde staat.

 

LAM ERA Makelaars, gaat voor resultaat maar staat ook voor;


1. GEMAK

Wij regelen alles. Van een inventarisatie van uw wensen, begeleiding bij bezichtigingen, het voeren van de onderhandelingen tot aan de overdracht bij de notaris. Wij staan aan uw zijde met raad en daad.


2. PERSOONLIJKE AANDACHT

Een huis kopen is een belangrijke beslissing. Financieel gezien misschien wel de belangrijkste in uw leven, maar ook emotioneel heeft het vaak impact. Wij begrijpen dat en helpen u tijdens dit proces op een professionele maar ook persoonlijke manier, met helder advies, zodat u zeker weet dat u de juiste beslissingen neemt.


3. KENNIS EN KUNDE

Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de makelaardij en hebben daarin een goede reputatie opgebouwd en daar zijn wij trots op. Daarnaast volgen wij alle verplichte hercertificeringscursussen (VastgoedCert), Permanente Educatie (NVM) en krijgen wij als ERA-makelaar voortdurend trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en dienstverlening. Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professional werkt die op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle mogelijke valkuilen in de verschillende processen, of het nou verkoop, aankoop of een taxatie betreft.


4. TIJD

Het goed voorbereiden en uitvoeren van een aankoop is een tijdrovende zaak. Zeker in de huidige markt, waar vaak snel gehandeld moet worden. Wij hebben een groot netwerk en een grote organisatie achter ons die er voor zorgt dat alles snel en efficiënt verloopt. Dit scheelt u tijd: tijd die u ongetwijfeld liever ergens ander aan besteedt.


5. FOCUS

Succesvol zijn heeft alles te maken met toewijding en uiterste concentratie. Het kopen van een huis gebeurt het best door mensen die de hele dag niets anders doen omdat ze dat nou eenmaal het leukste vinden wat er is.


6. TROTS

Wij zijn trots als wij u mogen helpen bij het kopen van een huis. Het is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw vertrouwen niet te beschamen.

Interesse in onze diensten als makelaar in Kennemerland?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

LAM ERA makelaars, sterk door service.