De keuze voor een verkoopmakelaar is niet gemakkelijk. U neemt immers een van de belangrijkste verkoopbeslissingen in uw leven.


Waarom kiezen voor LAM ERA makelaars als uw verkoopmakelaar?

Wij geven u 10 goede redenen;


1. Resultaat Lam Era makelaars als uw verkoopmakelaar

Gemiddeld verkopen wij een huis 15% sneller dan de gemiddelde verkooptijd in de regio en daardoor tegen de beste prijs. Dit blijkt uit onafhankelijke cijfers. Dit realiseren wij onder andere doordat wij vijf per jaar een Open Huizen Route organiseren in plaats van de gebruikelijke twee.

Onze makelaars, Frank van Gellekom en Ronald Bruschke, werken bij elkaar al ruim 40 jaar in de Haarlemse woning makelaardij en vormen een sterk, deskundig en flexibel team.


2. HET GEMAK VAN EEN VERKOOPMAKELAAR

Als verkoopmakelaar regelen wij alles. Van de presentatie van uw huis bij verkoop, de eerste bezichtiging bij aankoop tot aan de overdracht bij de notaris en daarna.


3. PERSOONLIJKE AANDACHT

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing. Financieel gezien misschien wel de belangrijkste in uw leven, maar ook emotioneel heeft het vaak impact. Wij begrijpen dat en helpen u tijdens dit proces op een professionele maar ook persoonlijke manier, met helder advies, zodat u zeker weet dat u de juiste beslissingen neemt.


4. KENNIS EN KUNDE

Als verkoopmakelaar zijn wij al ruim 30 jaar actief in de makelaardij en hebben daarin een goede reputatie opgebouwd en daar zijn wij trots op. Daarnaast volgen wij alle verplichte hercertificeringscursussen (VastgoedCert), Permanente Educatie (NVM) en krijgen wij als ERA-makelaar voortdurend trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en dienstverlening. Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professional werkt die op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle mogelijke valkuilen in de verschillende processen, of het nou verkoop, aankoop of een taxatie betreft.


5. TIJD

Het goed voorbereiden en uitvoeren van een aan- of verkoop is een tijdrovende zaak. Zeker niet iets wat u als consument er even bij doet. Wij hebben een groot netwerk en een grote organisatie achter ons die er voor zorgt dat alles snel en efficiënt verloopt. Dit scheelt u tijd: tijd die u ongetwijfeld liever ergens ander aan besteedt.


6. ERA WONINGDATABASE

Als ERA-makelaar beschikken wij over een landelijke database met consumenten die een huis zoeken. Als wij een huis in de verkoop nemen, wordt dit bij de juiste potentiële kopers onder de aandacht gebracht. Dit vergroot de kans op een snelle verkoop.


7. VERKOOPSTYLING

Onze ervaring is dat verkoopstyling ervoor zorgt dat uw huis sneller en voor een betere prijs verkocht wordt. Een verkoopstyliste bekijkt uw huis door de ogen van een potentiële koper en doet aanbevelingen om uw huis beter verkoopbaar te maken. Onze verkoopstyliste geeft iedere verkoper 1 uur Stylingadvies. Indien nodig kan zij ook helpen bij de uitvoering en zelfs woningen compleet inrichten.


8. MAXIMALE AANDACHT VOOR UW HUIS

Het verkopen van uw huis is niet eenvoudig. Door de juiste inzet van de beschikbare verkoopmiddelen vergroot u de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Wij beschikken over alle mogelijkheden om uw huis maximaal en professioneel onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een prominente plaatsing op Funda met plattegronden, digitale brochures, juiste opgave van maten (volgens de NEN2580 norm), goede fotografie, een database met woningzoekenden en de inzet van sociale media.


9. FOCUS

Succesvol zijn heeft alles te maken met toewijding en uiterste concentratie. Het verkopen of kopen van een huis gebeurt het best door mensen die de hele dag niets anders doen omdat ze dat nou eenmaal het leukste vinden wat er is.


10. TROTS

Wij zijn trots als wij u mogen helpen bij het kopen of verkopen van een huis. Het is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw vertrouwen niet te beschamen.

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking of waardebepaling van uw huis?
Neem dan even contact met ons op, of klik hier voor het maken van een afspraak.

LAM ERA makelaars, sterk door service.