+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Ronald Bruschke

Ronald Bruschke

Ronald Bruschke is in Haarlem geboren en opgegroeid het Ramplaankwartier. Later heeft hij gewoond in de Leidsebuurt en in het Koningscarré, midden in het historische centrum. Sinds 2010 woont hij met zijn vriendin en twee kinderen in Santpoort, net buiten Haarlem.

Na de Eikenhof mavo in Bloemendaal heeft hij een kmbo-bouwkunde-opleiding gedaan en heeft hij stage gelopen bij een aannemer. Daarna heeft hij zijn dienstplicht mogen vervullen bij het Korps Mariniers waar hij de ‘koudweertraining’ heeft gedaan en heeft leren omgaan met tegenslagen en uitdagingen. Na deze periode is hij 10 jaar bij een aannemer werkzaam geweest en de kennis die hij daar heeft opgedaan kan hij nu nog steeds dagelijks gebruiken bij het beoordelen van de bouwkundige staat van de verschillende woningen.

In 1998 is hij begonnen aan de Hogeschool van Amsterdam om in de avonduren de opleiding van het SVM-NIVO makelaardij te volgen om twee jaar later te solliciteren bij LAM ERA makelaars, waar hij sinds juli 2000 werkzaam is. De fijne samenwerking tussen Frank en Ronald heeft ertoe geleid dat zij sinds 2007 samen eigenaar zijn van dit mooie en succesvolle bedrijf.

Opleiding/diploma’s

  • Mavo
  • Kmbo bouwkunde
  • SVM-diploma Makelaardij in onroerende goederen

Werkervaring

  • 10 jaar in de aannemerij
  • 18 jaar in de makelaardij

Hobbies- interesses
Tennissen – Golfen – Skiën – Mountainbiken – Horloges – Autosport – Wijn – Lekker eten