+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Partners

Als professionele makelaar werken wij samen met andere professionele partners om u optimaal van dienst te kunnen zijn. U kunt tijdens het aan- en/of verkoopproces van een woning gebruik maken van de diensten van onderstaande partners.


Hypotheek – Bèta Financiële Diensten
Bèta Financiële Diensten heeft maar 1 belang, dat is uw belang! Een advies zonder belangenverstrengeling. Wij werken met een helder verdienmodel. Dezelfde verdiensten ongeacht geldgever, rente vaste periode of hypotheekvorm. Wij werken met een vaste, vooraf duidelijke nota. Het betalen van afsluitprovisie aan de bank is bij ons al jaren verleden tijd. Ook bieden wij onze klanten een schadepakket aan zonder provisie.

De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. U betaalt ons pas als wij u daadwerkelijk hebben kunnen helpen met het afsluiten van uw hypotheek of verzekeringen. No cure, no pay. Daarnaast werken wij vanuit kracht. Bent u ontevreden over onze aanbieding dan brengen wij u geen nota in rekening

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?
Bel ons gerust op 023-8 200 300 of bezoek onze website.
De afspraak kan bij ons op kantoor in Haarlem maar uiteraard ook bij LAM ERA makelaars.


Notaris – Batenburg Notarissen
Batenburg Notarissen is een eigentijds notariskantoor met een lange staat van dienst. Een mix van vakmanschap, toewijding en een frisse, open aanpak maakt dat opdrachtgevers ons graag inschakelen. Zowel voor veeleisende projecten als minder complexe klussen. Iedere opdracht wordt met dezelfde aandacht zwart op wit gesteld. Of dat nu de overdracht van een woning betreft of het opstellen van een samenlevingscontract.

Wij zijn veruit het grootste en tevens meest veelzijdige notariskantoor in de regio Kennemerland. Onze notarissen, kandidaat-notarissen en andere medewerkers hebben op tal van terreinen hun sporen verdiend. Onze vakkennis staat buiten kijf. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Opdrachtgevers zijn prettig verrast door deze ongedwongen werkwijze. Wie met ons in zee gaat, weet zich dan ook verzekerd van een betrokken, discrete partner.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?
Bel ons gerust op 023-5 530 900 of bezoek onze website.


Verkoopstyling – Huis met stijl
Huis met Stijl; het verkoopstylingbureau uit Haarlem.
Wij zijn gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van leegstaande woningen en modelwoningen.

Huis met Stijl richt uw (model)woning tijdelijk in ter bevordering van de verkoop. U kunt bij ons rekenen op een vlotte aanpak, professionele service, goede referenties en een prijskaartje passend bij ieder budget.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?
Bel ons gerust op 06 – 14 44 49 21 of bezoek onze website.


Bouwkundige keuringen – Derk Stoel
Derk Stoel Bouwkundige keuringen is sinds 2001 een zelfstandig, onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige aankoop- en verkoopkeuringen van woningen.

Een goed bouwkundig rapport geeft inzicht in de kwaliteit van uw (te kopen of verkopen) woning en daarmee komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?
Bel mij gerust op 035 – 609 08 76 of bezoek de website.


Overbruggingsgarantie
Een nieuw huis kopen, maar uw eigen huis nog niet verkocht?
U weet het 100% zeker: dit wordt uw nieuwe woning! Maar dan? U heeft uw eigen woning nog niet verkocht. Hierdoor loopt u het risico op dubbele woonlasten. Misschien zelfs voor langere tijd. U moet er niet aan denken!

De verkoper helpt u graag met Overbruggingsgarantie
Met Overbruggingsgarantie worden uw eventuele dubbele woonlasten voor 1 of 2 jaar door de verkoper gecompenseerd. Zolang uw oude woning niet is verkocht, ontvangt u maandelijks een compensatie. Dankzij Overbruggingsgarantie kunt u uw nieuwe woning met een gerust hart aankopen.

Bereken uw garantiebedrag:
Wilt u weten wat Overbruggingsgarantie u als koper oplevert? Bereken hier uw garantiebedrag.
Wilt u weten wat Overbruggingsgarantie voor u als verkoper betekent? Bereken hier uw opbrengst.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak?
Bel ons gerust op 035 – 603 53 93 of bezoek onze website.