+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Nieuwbouw Raaks 3 Haarlem

Raaks 3 - Lamera-makelaarsv1

27 Appartementen en 3 Herenhuizen in Haarlem

 

Unieke kans in het centrum van Haarlem! 3 Haarlemse herenhuizen van circa 213 m2 tot 227 m2 en 27 ( van oorspronkelijk 31)  koopappartementen varierend van 51m2 tot 134m2 met een uniek uitzicht over de stad en de duinen.

Het nieuwbouwproject Raaks 3 in Haarlem wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Haarlem. Makelaarsteam: LAM ERA Makelaars en Hertog Makelaars, beiden gevestigd in Haarlem.

De verkoop van Raaks 3 is reeds gestart.

U kunt zich nog inschrijven.

Verkoop van DE DRIE HEREN

 

De verkoop van DE DRIE HEREN is onlangs van start gegaan. De nieuwbouw van DE DRIE HEREN vormt, als onderdeel van Raaks III, het slotstuk van het vernieuwde Raaks gebied. Een historische plek in hartje Haarlem waar het een genot is om te wonen en te leven.

Deze herenhuizen aan de statige Wilhelminastraat hebben een flexibele indeling, waardoor u de mogelijkheid heeft om aan huis te werken of juist de keuze te maken voor het ruimer wonen. De herenhuizen hebben 3 of 4 (of zelfs meer) slaapkamers, een woonkeuken, een ruime badkamer (of twee) en heerlijk dakterras. Dit alles midden in een inspirerende en levendige omgeving in het historische centrum van Haarlem. Winkels, talloze restaurantjes, openbaar vervoer, Centraal Station en verschillende parkeergarages bevinden zich op loopafstand. En de kust is op fietsafstand! 

KENMERKEN HERENHUIZEN

  • Circa 213 m2 tot circa 227 m2 woonoppervlak;
  • Woonkamer met open keuken;
  •  3 of 4 slaapkamers;
  • Buitenruimte: circa 19 m2 tot 21 m2;
  • Badkamer met douche, wastafel en ligbad;
  • Berging inclusief warmtepomp, ventilatie en wasmachine-/drogeropstelling;
  • 2x separaat toilet;
  • Inpandige fietsenberging;
  • Flexibele indelingsmogelijkheid (o.a. mogelijkheid van werken aan huis).

Elk mens is anders, elk huis is anders. Daarom organiseren wij samen met Inge Bouman Interieur Architectuur op haar kantoor in hartje Haarlem, een inspiratiesessie op zaterdag 11 januari 2020 van 14.00 uur tot 16.00 uur. Hierbij nodigen wij u van harte uit om inspiratie op te doen of een maatwerkadvies te krijgen voor één van de drie herenhuizen.

VERKOOP GESTART

MEER DAN 90% VERKOCHT!
Verheugd kunnen wij u mededelen dat alle benodigde vergunningen afgegeven zijn door de gemeente.  Samen met het feit dat er meer dan 90% verkocht is, heeft de HBB groep het besluit genomen dat de bouw definitief doorgaat.  Inmiddels hebben de eerste transporten bij de notaris plaatsgevonden.
De laatste fase van het woon- en winkelgebied de Raaks is gelegen in het centrum van Haarlem.

Als kers op de taart zal met Raaks 3 de laatste hand worden gelegd aan de realisatie van prachtige duurzame woningen in dit bijzondere gebied. De Lantaarn, De Veste, De Drie Heren en het eigentijdse hofje vormen het slotstuk van het vernieuwde Raaksgebied. Een historische plek in hartje Haarlem waar het een genot is om te wonen en te werken

De Boere’hof
Een hofje om gemeenschappelijk te tuinieren

Net zoals de historische hofjes wordt ook de Boere’hof een hofje in de binnenstad van Haarlem. Waar in vroeger tijden de sociale rol werd vervuld door het bieden van huisvesting aan hulpbehoevende ouderen, gaat in het nieuwe hofje de tuin een sociale rol vervullen.

De gemeente Haarlem is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners + tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

 

Raaks 3-boerehof-Lamera-makelaars-L

Gasloos & Energieneutraal wonen

In Haarlem Raaks 3 worden energiezuinig woningen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

Raaks 3-boerehof-Lamera-makelaars

Frank van Gellekom
NVM-makelaar o.z.

Klik op de foto voor meer over Frank

Contact via
Linkedin

Ronald Bruschke
NVM Wonen-kandidaat
makelaar o.z.
Klik op de foto voor meer over Ronald

Contact via
Linkedin

De juiste keuze voor een nieuwbouwmakelaar in Haarlem

De keuze voor een nieuwbouwmakelaar in Haarlem en omgeving is niet gemakkelijk. U neemt immers een van de belangrijkste beslissingen in uw leven en wilt daarbij kunnen vertrouwen op een makelaar die dit begrijpt en u persoonlijk en vakkundig terzijde staat.

 

LAM ERA Makelaars, gaat voor resultaat maar staat ook voor;


1. GEMAK

Wij regelen alles. Van een inventarisatie van uw wensen, begeleiding bij bezichtigingen, het voeren van de onderhandelingen tot aan de overdracht bij de notaris. Wij staan aan uw zijde met raad en daad.


2. PERSOONLIJKE AANDACHT

Een huis kopen is een belangrijke beslissing. Financieel gezien misschien wel de belangrijkste in uw leven, maar ook emotioneel heeft het vaak impact. Wij begrijpen dat en helpen u tijdens dit proces op een professionele maar ook persoonlijke manier, met helder advies, zodat u zeker weet dat u de juiste beslissingen neemt.


3. KENNIS EN KUNDE

Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de makelaardij en hebben daarin een goede reputatie opgebouwd en daar zijn wij trots op. Daarnaast volgen wij alle verplichte hercertificeringscursussen (VastgoedCert), Permanente Educatie (NVM) en krijgen wij als ERA-makelaar voortdurend trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en dienstverlening. Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professional werkt die op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle mogelijke valkuilen in de verschillende processen, of het nou verkoop, aankoop of een taxatie betreft.

Bent u benieuwd naar de actuele situatie op de Haarlemse woningmarkt?
Bekijk dan deze video >>


4. TIJD

Het goed voorbereiden en uitvoeren van een aankoop is een tijdrovende zaak. Zeker in de huidige markt, waar vaak snel gehandeld moet worden. Wij hebben een groot netwerk en een grote organisatie achter ons die er voor zorgt dat alles snel en efficiënt verloopt. Dit scheelt u tijd: tijd die u ongetwijfeld liever ergens ander aan besteedt.


5. FOCUS

Succesvol zijn heeft alles te maken met toewijding en uiterste concentratie. Het kopen van een huis gebeurt het best door mensen die de hele dag niets anders doen omdat ze dat nou eenmaal het leukste vinden wat er is.


6. TROTS

Wij zijn trots als wij u mogen helpen bij het kopen van een huis. Het is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw vertrouwen niet te beschamen.

Interesse in onze diensten als nieuwbouwmakelaar in Haarlem?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

LAM ERA makelaars, sterk door service.