+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Lisette van Kimmenaede

Lisette van KimmenaedeLisette van Kimmenaede-van der Poel (1969):
Ik ben geboren in Swifterbant en op mijn 5e jaar verhuisd naar Haarlem. Na 2 jaar in Schalkwijk te hebben gewoond, verhuisden we naar Haarlem Noord. In 1994 kocht ik mijn eerste huis in de Indische buurt in Haarlem. Na 4 jaar in deze leuke gezellige buurt te hebben gewoond, ben ik verhuisd naar Velserbroek. Hier woon ik prima naar mijn zin samen met mijn man, mijn zoon en dochter. In Velserbroek heb je alles dichtbij: winkels, scholen, sportvereniging. Vanuit de Velserbroek zit je zo in recreatiegebied Spaarnwoude, de Westbroekerplas, Haarlem, het strand en op de snelweg.

Werkervaring:
Na 25 jaar bij een financiële dienstverlener gewerkt te hebben, ben ik sinds januari 2016 werkzaam bij LAM ERA Makelaars. Als binnendienst medewerker ondersteun je de makelaars en zorg je voor de administratieve afhandelingen. Ontzorgen is een leuke uitdaging en geen dag is hetzelfde.