+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Katja Verheul

Katja Verheul

Katja Verheul (1971) is geboren in Amsterdam, heeft haar jeugd/tienerjaren doorgebracht in Woubrugge en Alphen a/d Rijn, waar ze het vwo heeft afgerond aan het Christelijk Lyceum. Na het vwo heeft zij in Amsterdam de opleiding International Management gevolgd aan de HES Amsterdam en daarna een aantal jaren gewerkt in de IT-branche. Architectuur en huizen hebben altijd haar interesse gehad.

In 1999 is zij vanuit Amsterdam naar Heemstede verhuisd. Vanaf dat moment is zij ook werkzaam in de makelaardij in deze regio. In 2003 is zij beëdigd als NVM-makelaar-taxateur. Sinds 2007 is ze partner/vennoot bij LAM ERA makelaars. Als moeder van 2 dochters van 13 en 15 kan zij zich goed inleven in de behoeften van gezinnen met kinderen die in de regio willen komen wonen. Met haar kennis van de specifieke woningen (o.a. indeling/tuin), de omgeving, scholen/sportclubs, etc. helpt zij kopers graag om het perfecte huis te vinden en aan te kopen voor een reële prijs.Wat de wensen van haar opdrachtgevers ook zijn, ze ondersteunt ze met een scherpe blik, realiteitszin en grote kennis van de markt.

Katja: ‘Makelaardij is mensenwerk. Veel mensen denken dat het leukste is om in alle huizen te kijken. Na bijna 20 jaar is er niet zoveel dat ik nog niet heb gezien. Het gaat juist om de menselijke contacten en de voldoening die het geeft om voor een koper het juiste huis te vinden’.

Opleiding/diploma’s

  • Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam
  • SVM diploma Makelaardij in onroerende goederen
  • Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors, MRICS

Werkervaring

  • 19 jaar in de makelaardij
  • 10 jaar in management, marketing en inkoop

Lidmaatschappen & clubs

  • Hockeyer bij hockeyclub HBS in Bloemendaal
  • Bestuurslid bij BNI Haarlemmerolie

Hobbies
Golf – Hockey – Skiën – Reizen – Koken – Lekker eten – Wijn – Hardlopen – Yoga – Strand