+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Hypotheek

Onbezorgd wonen met een goede hypotheek

Bij het kopen van een huis hoort ook een hypotheek. Net als uw beslissing over het kopen van een nieuw (t)huis is ook de keuze voor een hypotheek erg belangrijk. U moet niet alleen nu de lasten kunnen betalen, maar ook in het geval er onverwachte dingen gebeuren, zoals werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Pas als de hypotheek perfect aansluit op uw persoonlijke situatie, kunt u onbezorgd wonen.

Hypotheekadvies vraagt om een specialist. Wij adviseren u dan ook een advies te vragen aan een erkend hypotheekadviseur. Wij hebben goede ervaringen met Bèta Financiële Diensten uit Haarlem, maar uiteraard kunt u hiervoor ook contact opnemen met uw eigen adviseur.

Wat kunt u lenen, wat zijn de lasten?
Wij adviseren u voordat u actief op zoek gaat naar een nieuw huis om eerst informatie in te winnen over het maximale bedrag dat u aan hypotheek kunt krijgen en wat de bijbehorende lasten zijn. Zo krijgt u een goed beeld van de prijsklasse waarin u kunt zoeken.

Heeft u eenmaal een huis gevonden en is het koopcontract getekend, dan is het moment aangebroken om de hypotheek te regelen via een erkend hypotheekadviseur. Wij zullen daarbij de termijnen in de gaten houden die zijn vastgelegd in het koopcontract, zoals het de datum waarop de bankgarantie gesteld moet zijn en de vervaldatum van het voorbehoud van financiering. Dat is de service die u van ons mag verwachten.