+31(0)23 531 94 85
Zoek meer

Frank van Gellekom

Frank van Gellekom

Vanaf 1994 is Frank van Gellekom werkzaam bij LAM ERA makelaars. Hij leerde het vak makelen van de heer Oege Lam om in 1997 beëdigd te worden tot NVM makelaar. In 1999 nam hij LAM ERA makelaars over. Inmiddels runt hij sinds 2007 het bedrijf samen in een vennootschap met Ronald Bruschke.

Op de afdelings-ledenvergadering van 25 maart 2005 werd Frank van Gellekom gekozen tot bestuurslid. In eerste instantie als vicevoorzitter en vanaf 2009 is hij een aantal termijnen voorzitter geweest van de NVM Afdeling Haarlem.

Frank: Met veel plezier doe ik mijn werk, makelen is een fascinerend vak. De omgang met mensen en het onderhandelen is echt het leukste wat ik me kan voorstellen, ik moet er niet aan denken om iets anders te gaan doen, makelen geeft mij een kick!

Mijn devies: “Een glimlach opent alle harten.”

Frank is geboren in 1962 in Amsterdam en vader van een dochter. Van 2002 tot 2005 was hij voorzitter van de franchiseraad Noord-Holland van ERA Nederland.

Opleiding/diploma’s

  • Universiteit van Amsterdam: propedeuse Economie
  • SVM diploma Makelaardij in onroerende goederen

Werkervaring

  • 2 jaar in bedrijfsmakelaardij in Amsterdam
  • 23 jaar in de woningmakelaardij

Hobbies
Golf – Skiën – Lezen – Sport